Posted by : Τζέση Μπλου Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

...γιατί δεν ήταν μόνο η Ρένια...



Πήρε το μάτι μου τους TOP10 Γκόμενους της Ελένης Βλαχάκη και σκεφτόμουν πόσο θα προτιμούσα να διάβαζα τα TOP 10 Μαζικά Δώρα στην Κατερίνα Σοφιανού, κρεμασμένος ανάποδα στον ηλιακό θερμοσίφωνα και ένας χίππης... να μου παίζει μια μπαλάντα του Μάλαμα. Για να συνέλθω έπρεπε επειγόντος να γράψω για τις γκόμενες του Βλάσση Μπονάτσου από τους Απαράδεκτους. Γιατί δεν ήταν μόνο η Ρένια...


Ο Vlassis, μπορεί να συναγωνίζεται στην ξάπλα την Καρολίνα του Μονακό, όμως αν είναι για γυναίκα πάει με τα πόδια στην Κίνα. Δεν είναι ντεμόντας, δεν θέλει τη γυναίκα χειραφετημένη. Η σημερινή γυναίκα, για τον Βλάσση, πρέπει να είναι και λίγο κότα. Έχει προτίμηση στις Γαλλίδες γιατί έχουν τις μύτες προς τα πάνω, όχι σαν τις δικές μας που έχουν τη μύτη του Τσακίρογλου. Είναι τύπος ντεκοντρακτέ και καθαρίζει ως Βλάσσης. Έχει κολλητές τρία μέτρα γυναίκες: πόδι σφιχτό, στήθος μάρμαρο, κομπλε και δεν είναι θορυβώδης, αλλά είναι φοβερός εραστής με βίτσια. 

Εκτός από τη Ρένια είχε και άλλες, τρομερές γκόμενες...


10. Η Τριπλοκούρσα



Δεν είναι σκηνογράφος. Γνωρίστηκαν με τον Βλάσση σε ένα ταξί τριπλοκούρσα, και της είπε να περάσει από το σπίτι του για έναν καφέ γιατί την ερωτεύτηκε. Ο Βλάσσης, ότι βρει το κουβαλάει σπίτι. Εμφανίστηκε και σε άλλο επεισόδιο, την πάσαρε στον Σπύρο και αυτός πήγε να χτυπήσει άλλη γκόμενα.


9. Η Αναστασία



Είναι το "παιδί" που θα τους έφερνε το σκάφος, όμως δεν την άφησε η μητέρα της να λάβει μέρος στα καλλιστεία. Επέστρεψε όμως για να κάνει με τον Βλάσση μια μακροζωία, μια φυσιολατρεία.


8. Η Αφρούλα



Η Δημητρούλα δεν μαγειρεύει ποτέ και ο Σπύρος συνέχεια πεινάει. Έτσι αποφασίζουν από κοινού με τους δίπλα να προσλάβουν οικιακή βοηθό. Όμως η Κύπρια φοιτήτρια από την Πάφο που ψάχνει για λίγο χαρτζηλίκι παραπάνω για τις σπουδές τις, δεν μαραζώνει. Πολύ πυρά... αλλά ο Τίτσιρος καραδοκεί. Δεν ήθελαν Φιλιππινέζα...


7. Η Μαριλού



Μαριλού μου κοριτσάρα μου που είσουνα; Σε ξενοδοχείο στην Πεντέλη ήταν η Μαριλού μας η μικρή, η οποία ήταν λυγαριά και δεν ήταν κυπαρίσσι. Σπουδάζει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και φοράει τρομερό άρωμα.


6. Η Νταίζη



Τον Βλάσση σπάνια τον συγκινούν γυναίκες. Για να καταλάβεις έχει πέντε χρόνια να κάνει δεσμό. Η Νταιζάρα τον συγκίνησε αλλά μετά από λίγο τη βαρέθηκε γιατί δεν έχει τσαγανό. Συνηθίζει να ξεχνάει τα κλειδιά της σπίτι του ως πρόσχημα για να τον βλέπει. Δεν χρησιμοποιεί ποτέ καλτσόν Μίλκα, γιατί δημιουργεί ερέθισμα. Είναι φίλη του Θράσου, του επαγγελματία μπράβου που πληρώθηκε για να δείρει τον Βλάσση.


5. Η Φιλιώ



Ήρθε στο "πόδι" της Αναστασίας. Πά-ρα-πο-λύ-κα-λό-το-πό-δι-της, τρομερό! Περπατάει σαν την Τζέσικα Ράμπιτ και ζεσταίνεται εύκολα. Πωω πωω Φιλιώωωω μου...


4. Η Σούζυ νο2



Μανεκέν από τη Ρωσία. Του γυάλισε στην πρόβα του Γιάννη με τα μανεκέν. Έχει την εντύπωση ότι ο Γκορμπατζώφ κάνει ό,τι θέλει την Αμερική και ότι ο Γιέλτσιν είναι η μορφή του 20ού αιώνα, ενώ είναι δύσπιστη για το ότι ο Χέλμουτ Κωλ άγεται και φέρεται από τους Αμερικανούς. Το αστροπελέκι τους έπιασε στα πράσα και άρχισε τον Βλάσση στα χαστούκια, σαν άλλο εργατικό κίνημα.


3. Η Τζένη



Η Τζενάρα είναι λαϊκή απογευματινή και δεν την είχε στήσει κανείς μέχρι που γνώρισε τον Βλάσση. Της αρέσει το θέατρο και θέλει να πάρει το ρόλο της Ιουλιέτας αντί να πάρει ένα ταξί και να φύγει.


2. Η "τηλεφωνικό καμάκι"



Ξέρει κουνγκ-φου, οπότε όποιος τη στήσει καταλαβαίνεις τι παθαίνει... εκτός αν υπάρχει εκεί τριγύρω κανένας "σάκος του μποξ" (Χαλακατεβάκης).


1. Το Αστροπελέκι



Έχει τελειώσει μανεκέν και ντιντάκτα. Ρένια, όχι απ' το Ζαχαρένια, αλλά όπως φαντάζεσαι, από το Ελισάβετ, με καταγωγή από τα Trikala. Όχι μέσα από τα Trikala, αλλά έξω, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από το αξάντ της. Πριν γνωρίσει τον βεζούβιο, τον Βλάσση, τα είχε με το Σάκη, ο οποίος ήταν φοβερός εραστής (επτά φορές σε μια ώρα). Συχνάζει στου Λαμόγια μαζί με το Βλάσση και στη ντίσκο Σάμουραϊ, ενώ καμιά φορά ντύνεται σαν τον Τζον Γουέην. Έχει ύψος 1.67, είναι 56 κιλά, έχει μακρύ πόδι και γι' αυτήν θες ένα μισθό μόνο για τα κολάν της. Δεν ξέρει από ποίηση, ξέρει "άλλα" πιο σημαντικά.
Σωστό το τρίκαλο...



Κομμένες από τη δεκάδα:

Η Παντρεμένη

Φοβερή περίπτωση αλλά δεν την είδαμε ποτέ. Την παράτησε ο άντρας της που ήταν στο κρεββάτι λίγο λαπάς και αμέσως βρήκε τον Βλάσση. Θα έφευγε ταξίδι μαζί του.

Η Θάλεια

Είχε ραντεβού με τον Βλάσση αλλά κατέληξε με τον Σπύρο. Ο Βλάσσης είναι για περιπετειούλες, ο Σπύρος όμως, είναι για πιο σοβαρά πάθη. Της αρέσει η παρανομία κι ας μην έκανε πότε της αφισοκόλληση επί Χούντας (όχι ότι έκανε μετά). Είναι πολύ προχωρημένη.

Η Σούζυ νο1

Η δήθεν “Ξαδερφούλα απ' τη Δράμα” είναι γάτα. Να μην την πάει να δει ένα ξενυχτάδικο της Αθήνας; 

Το "Μπόουλινγκ"

Ο Βλάσσης, κωλόγερος παίζει ακόμα μπόουλινγκ.

Η Ναυσικά

Χώρισε με τον Βλάσση πριν αρχίσει η σειρά. Δεν την είδαμε ποτέ.






Καλά τάισε εσύ τη μαϊμού τώρα...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Blogger templates

Από το Blogger.

- Copyright © Τζέση Μπλου -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -